FIETSARRANGEMENT

In dit arrangement ontdekt u op (uw eigen) fiets onder begeleiding van een fietsgids IJmuiden en Velsen.
Vaak wordt gezegd dat IJmuiden het einde van de wereld en mooi van lelijkheid is. Na deze fietstocht zult u daar heel anders over denken. Uiteraard fietst u over het sluizencomplex, waar sinds 2022 de grootste sluis ter wereld geopend is, de havens, Forteiland, Felison Terminal. Tijdens de fietstocht krijgt u de nodige informatie over alle bezienswaardigheden en de tijd om b.v. foto’s te nemen. Er zijn 2 fietsafstanden: 15 en 30 km.
Wanneer u voor de fietsafstand van 30 km kiest, fietst u ook door de duinen (houd rekening met een klein beetje klimmen en dalen) en langs buitenplaatsen en het strand.

Beide fietstochten zijn ook te combineren met een andere activiteit, lunch of extra stops. Wanneer u uw aanvullende wensen invult op het formulier, ontvangt u per e-mail een aangepast voorstel.

FIETSARRANGEMENT 15 km
dit arrangement is te boeken voor groepen van 8 tot 15 personen

De fietsgids wacht u op in IJmuiden waar u gratis kunt parkeren en neemt u mee voor een relaxte fietstocht door IJmuiden. Onderweg wordt regelmatig gestopt om informatie te geven, uiteraard is er ook tijd voor een drankje op een terras.
De fietstocht duurt circa 2 uur

€ 14,- per persoon

FIETSARRANGEMENT 30 km
dit arrangement is te boeken voor groepen van 8 tot 15 personen

De fietsgids wacht u op in IJmuiden waar u gratis kunt parkeren en neemt u mee voor een relaxte fietstocht door IJmuiden en Velsen. Onderweg wordt regelmatig gestopt om informatie te geven, uiteraard is er ook tijd voor een drankje op een terras en een ijsje bij de beste ijswinkel van Velsen. De fietstocht eindigt bij het beginpunt.
De fietstocht duurt circa 3 uur

€ 19,- per persoon

U kunt dit arrangement hier boeken

Deze arrangementen zijn inclusief:
– begeleiding door fietsgids
– consumptie
– ijsje van het IJspaleis bij fietstocht 30 km

Exclusief fiets, hier kunt u een fiets huren: huureenfiets (7,5 km naar beginpunt fietsroute), bikeguru (3 km naar beginpunt fietsroute), dutch pedelec (6,5 km naar beginpunt fietsroute)

Het is mogelijk om het programma aan te passen aan uw wensen. Wij maken dan graag een aangepast vrijblijvend voorstel, u kunt dit in het formulier aangeven. Dit arrangement kan geboekt worden voor een groep vanaf 8 tot 15 personen, bij een kleinere groep wordt de totaalprijs voor 8 personen gerekend.

sluizencomplex IJmuiden