sluizenarrangement

Op dit moment biedt IJmuiden de mogelijkheid om een uniek waterbouwkundig werk te bekijken. IJmuiden krijgt opnieuw de grootste sluis ter wereld. Aan deze indrukwekkende sluis wordt op dit moment hard gebouwd. Dit wordt de vijfde sluis in het sluiscomplex IJmuiden en wordt tussen de Middensluis en de Noordersluis in gebouwd. Een bijzonder technisch hoogstandje want de vier bestaande sluizen zijn tijdens de bouw volop in bedrijf. Daar de sluizenverkeersroute (tijdelijk) is afgesloten, is er een uitkijkplatform naast de bouw geplaatst. Vanaf het Noordzeekanaal heeft men onveranderd een goed zicht op het enorme bouwterrein.
Maak kennis met de geschiedenis van het Noordzeekanaal, het sluizencomplex en de bouw van de nieuwe sluis met onderstaand sluizenarrangement.

PROGRAMMA SLUIZENARRANGEMENT
dit arrangement is te boeken voor groepen van 8 tot 50 personen

10.00 uur ontvangst in het Zee- en Havenmuseum IJmuiden met koffie en een sluisje (gebakje) 

10.45 uur film over de geschiedenis van het Noordzeekanaal gevolgd door een rondleiding door een gedeelte van het museum

12.00 uur vertrek naar lunchlocatie** 

14.30 uur ontvangst in SHIP (Sluis Haven Informatie Punt)

14.45 uur rondleiding

16.00 uur mogelijkheid voor een drankje of einde programma

16.30 uur einde programma

 € 27,- per persoon* 

U kunt dit arrangement hier boeken

Dit arrangement is inclusief:
– entree Zee- en Havenmuseum
– film en rondleiding in het Zee- en Havenmuseum
– rondleiding in het SHIP
– koffie met een ‘sluisje’ (gebakje)
– lunch bestaande uit: soep van de dag, broodje kroket, broodje gezond en een consumptie.
Exclusief vervoer naar, van en tussen de locaties.

Het is mogelijk om het programma aan te passen aan uw wensen. Wij maken dan graag een aangepast vrijblijvend voorstel, u kunt dit in het sluizenarrangementformulier aangeven. Dit arrangement kan geboekt worden voor een groep vanaf 8 personen. De prijs voor een groep van 30 personen is €27,- per persoon, voor een kleinere of grotere groep maken wij graag een aangepast vrijblijvend voorstel. De lunchlocatie is afhankelijk van de grootte van de groep.

* prijs voor een groep van 30 personen.
** lunchlocatie is afhankelijk van grootte van de groep.